Status    Subject Created By Replies Views Last Post
No threads were found.

Board Information & Statistics

Board Description
Opis:
U ovom podforumu možete ponuditi svoje usluge, kao što su recimo napadanje drugih igrača, falangiranje njihovih planeta, špijuniranje, raketiranje itd. Također možete zatražiti pomoć odnosno usluge od drugih igrača. Naravno, sve ima svoju cijenu. Tako da morate biti spremni da platite resursima drugima ono što oni učine za vas, ali naravno, tako će i drugi vama platiti ono što učinite za njih.
Dakle, osjećate li se dovoljno snažnim da se upustite u opasan posao plaćenika ili jednostavno trebate nečiju pomoć, ovo je pravo mjesto za Vas.
PRAVILA:
- Plaćenici i unajmljivači se moraju najaviti na forumu.
- Postoje slijedeći prefiksi: Falangiranje, Iznajmljivanje reciklera, Napadanje, Raketiranje, Šanse za mjesec, Špijuniranje.
- Zabranjeno je da ponude budu između dva univerzuma. Dakle nema ponuda u kojima se plaćanje nekih usluga nudi u nekom drugom univerzumu.
KAZNE:

- Svako nepridržavanje navedenih pravila se neće tolerirati i bit će kažnjeno opomenom/banom od strane moderatora. Znači bez spama, koordinata i slično, pri čemu će se poruke tipa imaš PP ili imaš ingame poruku smatrati spamom.
Board Statistics
Threads and Posts
Total Threads:0
Total Posts:0
Members
On This Board
You can create threads.
You can reply to threads.
You can create polls.
Members Online
Users Viewing
0 Staff, 0 Members, 1 Guest.